Naši uspjesi

Školska je godina tek započela a naši učenici i njihovi mentori već nižu prve uspjehe na smotrama i natjecanjima!

Uz 52. reviju hrvatskog i filmskog videostvaralaštva djece

Prva nagrada ocjenjivačkog suda djece za naš film

Filmska dječja revija ove je godine održana u tri hrvatska grada: Varaždinu, Ludbregu i Čakovcu. Sudjelovali su mladi filmaši i njihove filmske družine iz svih krajeva Lijepe naše. Prijavljeno je oko 200-tinjak filmova svih rodova, od animiranih, dokumentarnih, igranih i ostalih vrsta. Filmska družina naše škole djece sudjelovala je dokumentanim filmom Djeco, Ivica se zovem i na veliko iznenađenje osvojila prvu nagradu ocjenjivačkog međunarodnog suda djece. Film govori o dječaku Ivanu Munđaru koji ide u šesti razred i jako voli crtati, osobito stripove. Filmovi koji su prikazani na reviji govore o problemima koji zaokupljaju mlade poput tolerancije, upotreba mobitela, prekomjerno konzumiranje alkohola i druženju među mladima. Revija je trajala četiri dana, ali bilo je i puno slobodnog vremena za razgledavanje grada i međusobno druženje i upoznavanje. Zanimljiva je bila tonska radionica u kojoj smo slušali i odabirali zanimljive tonove i zvukove koji se koriste u filmovima.
Adella Pancer, 6.b

Predstavnici školske filmske ekipe nakon dodjele nagrada

Predstavnici školske filmske ekipe nakon dodjele nagrada

Naš uspješni film Djeco, Ivica se zovem možete pogledati ovdje:

Vrlo uspješna školska godina

Učenici škole u školskoj godini 2013./2014. natjecali su se na natjecanjima koja se provode u okviru Agencije za odgoj i obrazovanje, ali i na drugima koja provode udruge, zajednice i druge organizacije. Evo najboljih:

Na Državnoj smotri LIDRANO s radio igrom „Pozoj pod gradom spi“ sudjelovali su: Karla Vurušić, 5.b, Adella Pancer, 5.b, Marin Filo, 5.b, Saša Bulović, 6.a, Stjepan Petković, 6.a, Filip Lesjak, 6.a, Iva Bulović, 7.a, Tea Novak, 7.b, Ivana Lesjak 7.a, Aleksandar Barlović, 8.a, Leon Novak, 8.b. Mentori su Nataša Kralj i Radovan Petković.

Na Državnoj smotri Hrvatski školski film sudjelovala je filmska ekipa: Tea Novak, 7.b, Matea Tarandek, 7.b,Stjepan Petković, 6.a, Lucija Šalamon,7.b,Lorena Ivančić, 7.b, Melanija Fegeš, 7.b, s dokumentarnim filmom „Prek tri bregi“. Mentori: Nataša Kralj, Radovan Petković.

Predstavnici škole na Državnom natjecanju iz tehničke kulture

Predstavnici škole na Državnom natjecanju iz tehničke kulture


Na Državnom natjecanju iz tehničke kulture, u području modelarstva natjecao se je Aleksandar Žužul, 7.b i osvojio 2. mjesto, mentor mu je Željko Medved. Na istom natjecanju natjecao se je u području fotografije Stjepan Petković, 6.a. Mentori su mu bili Radovan Petković i Željko Medved.

Trećeplasirane u državi

Trećeplasirane u državi


Na Državnom prvenstvu u košarci sudjelovala je košarkaška ekipa djevojaka naše škole i osvojila 3. Mjesto. Ekipu čine: Ivana Obadić, 8.b, Tessa Žvorc, 8.b, Julija Jančec, 8.b Laura Bašek, 8.b, Leona Jelenić, 8.b, Ana-Marija Dovečer, 8.b, Petra Kranjčec, 8.a, Ivana Posavec, 8.a, Iva Bulović, 7.a, Amalija Kranjčec,7.a, Simona Zdolec, 5.a, Helena Jelenić, 5.b. Mentor: Bruno Kovačić.

Na Državnom natjecanju Čitanjem do zvijezda u kategoriji kreativnog uratka sudjelovala je Emili Novak, 8.a. Mentorica: Tanja Radiković.

Emili brani svoj rad pred povjerenstvom

Emili brani svoj rad pred povjerenstvom

Na Županijskom natjecanju iz biologije 1. mjesto osvojila je Patricija Šimunić, 8.a. Mentorica:Marija Purić- Hranjec.

Patricija odlična na županijskom natjecanju

Patricija odlična na županijskom natjecanju

Na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture u području fotografije 1. mjesto osvojio je Stjepan Petković, 6.a, mentor: Radovan Petković a u području modelarstva 2. mjesto osvojio je Aleksandar Žužul, 7.b. Mentor: Željko Medved.

Na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika 2. mjesto osvojila je Klara Novak, 8.a. Mentorica: Anica Kolmanić.

Klara sa svojom mentoricom za Dan škole

Klara sa svojom mentoricom za Dan škole

Na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika 3. mjesto osvojio je Leon Novak, 8.b. Mentorica: Ivana Komar- Srnec.

Leon Novak

Leon Novak

Na Županijskom natjecanju iz geografije 3. mjesto osvojio je Branimir Višnjić, 8.a. Mentorica: Ana Jambrović.

Branimir Višnjić

Branimir Višnjić

Na Županijskom natjecanju iz i nformatike 3. mjesto osvojio je Leon Novak, 8.b. Mentor: Karlo Zadravec.

Na Regionalnom natjecanju Modelarska liga 1. mjesto i plasman na Državno natjecanje osvojio je Aleksandar Žužul, 7.b i Luka Črep, 5.a. Mentor: Željko Medved.

Na likovno – literarnom natječaju Moja prva knjiga 2. nagradu osvojila je Katja Kolarić, 3.b, a 3. nagradu Dino Petrović, 3.b. Mentorica: Vera Fučko –Trstoglavec.

Naši pisci Katja i Dino

Naši pisci Katja i Dino

Maleni trkači bili su uspješni na Jesenskom i Proljetnom krosu Međimurja: 1.mjesto na Jesenskom krosu osvojio je Noah Janković, 3.a, a 3. mjesto na Jesenskom i 2. mjesto na Proljetnom krosu osvojila je Nika Šamarija, 1.a.

Svi učenici nagrađeni su na svečanoj priredbi povodom Dana škole.

Pljesak i čestitke najboljima za dan škole

Pljesak i čestitke najboljima za Dan škole

Patricija Šimunić, 8.a
Klara Novak, 8.a

Komentiraj